Logo waalkanter.nl


Zeskamp en speurtocht met AV Wijchen

  Sport

Atletiek Vereniging Wijchen houdt zaterdag 8 juli een loop-, klauter-, klim- en kruipdag voor teams. Er zijn uitdagende zeskampspellen en een speurtocht. De zeskamp is net zoals voorgaande edities) op het terrein van AV Wijchen. (naast voetbalvelden AWC). Deelname aan de zeskamp kan uitsluitend door personen van 16 jaar en ouder. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 11 spelers. Aanmelden via www.avwijchen.nl. Na aanmelding ontvangt de teamcaptain alle informatie over het evenement. Het is ook mogelijk om je individueel in te schrijven.

"De zeskamp is puur bedoeld voor de lol, maar er is wel een wedstrijdelement in verwerkt en zijn er (fantastische) prijzen te winnen! En originele teamnamen worden gewaardeerd", aldus de organisatie. Het inschrijfgeld bedraagt 70 euro per team en wordt voldaan door middel van een éénmalige machtiging."'s Avonds is er een groot feest zodat je de dag goed kunt afsluiten. Het belooft een geweldig evenement te worden, schrijf je snel in!"

Programma:

9.30 uur Pupillen activiteit
9.30 uur CD junioren zeskamp
12.00-17.00 uur Zeskamp

15.30 uur Loopactiviteit

17.30 uur Barbecue
20.00 uur Prijsuitreiking en daarna party-time.

Whatsapp tocht

"Er wordt een leuke Whatsapp tocht gehouden speciaal voor de hardloopgroepen en een tocht voor Nordic walkers en wandelaars. Ook andere AVWers en introducés zijn welkom. Via Whats app krijgen de groepen opdrachten. Als de opdracht goed is afgesloten, krijgt het team een vervolgopdracht en een aanwijzing voor de eindopdracht. Voor de hardlooptocht (8 km) is een redelijke conditie vereist. Beide tochten zijn minder geschikt voor kleine kinderen." Kosten per deelnemer 5,00 euro (inclusief 2 consumptiebonnen) of 10,00 euro (inclusief barbecue) Ieder team moet zelf zorgen voor een mobiele telefoon voorzien van Whatsapp en 4G verbinding. Inschrijven: www.avwijchen.nl

(Foto's: Rob Jansen fotografie)

Reageer als eerste
Meer berichten