Logo waalkanter.nl


Zeskamp in Batenburg

  Sport

Bij het strandje in Batenburg heeft zaterdag 17 juni de tweejaarlijkse zeskamp plaats, georganiseerd door De Clotery Club. De zeskamp is uitgegroeid tot een evenement waaraan 200 mensen deelnemen, hetzij als deelnemer dan wel als vrijwilliger. Er wordt deelgenomen door 14 teams waaronder twee jeugdteams. Er zijn spellen als een stormbaan, boomstam gooien, de mega spiraal en stokken vangen. Voor de kinderen is er een springkussen, knutselhoek en tussen 12.00 en 14.00 uur komen Micky en Minnie Mouse op bezoek. Publiek is de hele dag welkom.

Het thema dit jaar is 'Stripfiguren'. De teams hebben een stripfiguur toegewezen gekregen die ze moeten vertegenwoordigen. Een zelfgemaakte mascotte kan ingezet worden als joker bij een favoriet spel om zo extra punten te behalen.

Dit jaar kan gekozen worden voor een 'Easy' of een 'Hard' route en kan de deelnemer zelf de intensiteit van de dag bepalen. De zeskamp wordt afgesloten met een quiz met vragen over algemene onderwerpen, Batenburg en het thema stripfiguren. Aansluitend is er rond 18.00 uur een feestavond met muziek.

Reageer als eerste
Meer berichten