Logo waalkanter.nl


Vlnr. accountmanager Gaby de Weerdt, eindredacteur Marcel Witlox en salesmanager Pascal Ketelaars.
Vlnr. accountmanager Gaby de Weerdt, eindredacteur Marcel Witlox en salesmanager Pascal Ketelaars.

De Maas & Waalkanter: lokaal en regionaal perfect samen

DRUTEN/WIJCHEN/WEST MAAS EN WAAL - De gemeenten Druten en Wijchen gaan per 1 januari 2018 nauwer samenwerken. De Persgroep speelt daar nu al vast op in door één krant in beide gemeenten uit te brengen: De Maas & Waalkanter. Een krant waar ondernemers, verenigingen, stichtingen en particulieren doeltreffend dit gebied kunnen bereiken.

Als de ambtelijke organisaties van de gemeenten Druten en Wijchen op 1 januari 2018 in elkaar schuiven, zal een groot aantal zaken in beide gemeenten op dezelfde manier ingericht worden. "Wij denk dat we met De Maas & Waalkanter, in een gemeentegrensoverschrijdende krant, hier het meest efficiënt over kunnen berichten", zegt Frank Kuijpers, clustermanager redactie. "Daarnaast blijven we uiteraard ook oog houden voor de heel lokale zaken. Dat zit in ons DNA."

"We ontvangen dan ook graag uw persoonlijke nieuws en activiteiten op onze website", vult Marcel Witlox vanuit de eindredactie aan. "Via de knop 'Schrijf mee' voor uw nieuws en verslagen en de knop 'Agendabericht plaatsen' brengen lezers hun kopij eenvoudig bij ons. Wij plaatsen het op de website en in de papieren krant en delen het op Facebook."

Ook voor ondernemers biedt De Maas & Waalkanter interessant mogelijkheden. "De adverteerders kunnen dicht op de doelgroep hun boodschap plaatsen", zegt salesmanager Pascal Ketelaars. "Om dit in de beginfase toe te lichten en ondernemers te enthousiasmeren zullen onze accountmanagers bij hen op bezoek komen."

"We kregen uit de markt meer en meer signalen dat er behoefte was aan een nieuwe krant in Wijchen", zegt accountmanager Gaby de Weerdt. "En dan het liefst nog een krant die ook tot in Druten bezorgd wordt. In De Maas & Waalkanter komen lokaal en regionaal op een goede manier bij elkaar. Dit heeft als voordeel voor de ondernemer dat hij zowel lokaal als in de regio klanten kan enthousiasmeren om naar zijn zaak te komen."

maasenwaalkanter.nl

reageer als eerste
Meer berichten