Logo waalkanter.nl


Oafers Weekend Afferden

Het Oafers Weekend beleeft dit weekend de 32 editie en heeft plaats in en om de feesttent in Afferden.

Vrijdag 23 juni 16:00 uur is de openingstijd van het Oafers Weekend 2017. Op die tijd gaat de kermis open en kan een ieder beginnen met draaien en botsen. Op vrijdagavond zal het Oafers Weekend verder gaan met PARTYQUEST, een party dance-feest voor de jeugd. Verschillende bekende dj’s zullen het tentdak eraf laten knallen. Uit de nabije omgeving zullen Matte Frazzie en DJ’s Bart en Daan deze avond invullen. Verder treden Stef Ekkel en Marco Kraats op.

Na de openingsavond op vrijdag zal op zaterdag 24 juni het feestweekend worden vervolgd met een KEIgezellige kermisavond. De laatste jaren heeft deze avond een volle tent weten te trekken en dat zal ook dit jaar niet anders zijn, want de muziek is wederom in handen van een topformatie: Millstreet. Ook feestDJ Jordi zal die avond van de partij zijn. Voor beide avonden zijn inmiddels kaarten te verkrijgen bij: Troefmarkt Tonnie Jansen Afferden en Croonen Tankstations Afferden.

Op zondag 25 juni zal voor de 12e keer gemotoriseerd spektakel plaatsvinden in Afferden. 13 jaar geleden werd begonnen met het op poten zetten van de Trekker Trek wedstrijden. Inmiddels vinden die niet meer plaats, maar wel een combinatie van combineraces met de crazy cross race. En omdat dat vorig jaar helaas moest worden afgelast, dit jaar voor de 12e keer gemotoriseerd vertier.

De Crazy Cross is een wedstrijd waarin plezier en vermaak voorop staat. Het is verplicht om verkleed deel te nemen. Het tempo is absoluut niet belangrijk, maar jezelf en publiek vermaken wel.Voor degene met het leukste-mooiste-gekste verbouwde voertuig en / of originele kledij, zijn in de verschillende klasses prijzen te winnen.

Natuurlijk ontbreekt ook de braderie die dag niet in Afferden. Kramen, springkussens, dweilorkesten, korenfestival en nog veel meer zullen voor het nodige vermaak en vertier zorgen op de zondag. In de tent wordt de live muziek verzorgd door de formatie Da Vinci. De braderie is gratis toegankelijk.

Het Oafers Weekend zal worden afgesloten met een ouderwets gezellig matinee in de feesttent. En natuurlijk is ook de kermis open. Tijdens het matinee wordt de muziek verzorgd door duo Xplain. Het matinee is gratis toegankelijk.

Reageer als eerste
Meer berichten